NN:n kanssa kahdstaan Viherlandialla. Teimme treenin jonka olin piirtänyt omalle ryhmälleni: vauhdikas pätkä jossa tiukkojakin kääntöjä, ahtaita välejä ja väljä serpentiini.
Lettu meni eka yrittämällä hienosti vauhdilla ilman virheitä. Toisella kierroksella yritin jatkaa suoraan toiseen treeniin tekemällä renkaalta Herralan kulman mutta en ehtinytkään lata pois ja käännös jäi vajaaksi. Kun yritin olla nopeampi, koira kääntyi ennen rengasta... sitten saatiin rima alas. No, harjoitustahan tämä onkin, lopulta löysin jonkunlaisen yhteisen tien tähän tehtävään.
Otimme sitten irrallisena pujottelua siten, että NN palkkasi toisessa päässä ja minä toisessa. Koiran piti siis pujotella itsekseen meidän väliä, vaan eihän se niin tehnyt... Lähti kyllä käskystä pujottelemaan, mutta mun piti tulla mukana jotta meni loppuun asti. Takaisinpäin tulikin sitten helposti, eli tein niin että jätin koiran käskyllä NN:n viereen ja meni keppien loppuun kutsumaan. Yhden kerran teki aloitusvirheen ja yhden kerran jätti viimeisen pujottelematta. En tiedä oliko tästä oikein mitään hyötyä, voisihan sitä kokeilla toistekin josko se innostuisi.