NN:n kanssa agiliitämässä v-landialla. Oikeasti surettaa kun päivätreenimahdollisuus loppuu loppukevääksi, sitten kesällä ei ole tiedossa hyväpohjaista kenttää edelleenkään... ehkä jonakin vuonna :D

Hallissa oli jälleen mukavantuntuinen treeni valmiina. Hyppykuviota, puomi ja sen alla putki. Olin laiska enkä tarennut/jaksanut edes kenkiä vaihtaa (hyi minua). Redi teki ensin ja Lettu keräsi kierroksia. Koska aikomus oli myös videoita treeni, jouduin odottelemaan hetken ja Letun vire tässä selvästi laski. No, se laski sen verran ettei karkaillut vaan pysyi nätisti hanskassa, ja siitä huolimatta vauhti oli ihan riittävä. Putkesta tuli ulos parin raviaskeleen kautta muuten imi hyvin rataa. Kerralla siis ilman virheitä, enkä alkanut niitä etsimäänkään.

Otin sitten vielä valokuvauksen kannalta yksittäisiä esteitä: puomi, kepit, rengas ja hyppy. Puomilla onnistuin rikkomaan alastulokontaktin ja sitä sitten vähän korjailtiin, kepeille saatiin hyviä vetoja ja hypyllä ja renkaalla vauhdikasta irtaantumista pallopalkalla.

Sanomattakin lienee selvää että valokuvat eivät kaikki ihan onnistuneet...