Tikkakoskella, soittokunnan kentän parkkiksella (itse kenttää ei ole aurattu). Paikalla oli sopivasti pelastuskoiraporukkaa joista sain vähän häiriötä joskaan muita koiria ei ollut samaan aikaan ulkona.
Aloitin kisamaisesti seisomalla perusasennossa selkä ihmisiin päin jonkin aikaa. Tästä palkkaus patukalla, lettu selvästi yllättyi ja innostui! Pienen leikkituokion jälkeen seuraamista, pääpaino pitkissä suorissa ja nopeuden muutoksissa sekä harvassa palkkaamisessa, mutta olin erittäin tyytyväinen kaikkiin käännöksiinkin! Seuraamisessa hetkittäin pientä sivuttaisväljyyttä mutta toisaalta koira pysyi koko ajan iloisena ja aktiivisena mikä on kuitenkin tärkeämpää.

Jättöliikkeet: maahanmeno juoksusta, istuminen ja seisominen kävelystä. Kaikki hyvät, palkkasin maahanmenon ja seisomisen muutaman metrin edettyäni, istumisen kävelin "loppuun asti" ja seisoin kohti koiraa hetken: se nytkähteli kuin meinaten lähteä luoksetuloon. Ei lähtenyt kuitenkaan ja tästähän sitten sai hyvät kehut kun palasin.

Luoksetulon tein kuitenkin istumisesta, oli ihan hyvä suora ja vauhdikas. etuperusasennosta meinasi "varastaa" sivulle, toistin eteenistumista sitten muutamia kertoja.

Eteenmeno ilman palkkakippoa: suora ja hyvävauhtinen, maahankäskystä kävi istumaan ja toisella käskyllä sitten maahan. kehuin rauhallisesti kävellessäni koiran luokse, nyt pysyi siellä ilman ongelmia tai edes nytkähtelyjä.

Loppuleikki narupallolla. Hyvä ja tiivis treeni, makkaraa ei kulunut kuin pari nakillista ja positiivista mieltä tuli molemmille. Kyllä nämä pk-liikkeet vaan tuntuvat helpoilta niihin tokojauhantoihin verrattuna!