Treeni-into alkaa vissiin palautua entiselleen kun jo kolmantena päivänä peräkkäin... lisäksi olen päässyt joka kerta vähän pidemmälle ulko-ovelta :D
Noukan parkkiksella siis tänään. Aloitin ruudusta, jonka tein valmiiksi koiran näkemättä. Makupala-alusta oli siellä valmiina. Tämä meni ihan hienosti, mutta nyt Lettu selvästi nuuhki maata ja teki niin myös toisella lähetyksellä. Parilla seuraavalla ei enää nuuhkinut mutta jäi aika lähelle vasemmanpuoleista etumerkkiä (joka kerta lähemmäs) ja kävin sitten korjaamassa keskelle. Sen jälkeen meni itsekin suoraan keskelle. Tein välillä muuta, ja otin sitten eri suunnasta: nyt oli ihan suoraan keskellä!

Seuraamiset tänään häiriökkäästä ympäristöstä huolimatta hyviä, myös ne täyskäännökset. Tein myös pitkiä suoria ja mutkia lähelle penkkoja, kaikki sujui hyvin.

kakeja: pääasiassa maasta seisomaan nousuja , muutama maasta istuminen ja sitten uusi vaikeus: seisomasta istuminen! Ei meinannut ymmärtää ollenkaan! Täytyy nyt olla tarkkana tuon välimatkan kanssa, nyt kestää maa-seisossa olla 6 metriä jopa ylikin, samaten maa-istussa, mutta näissä alaspäinmenoissa pitää olla vielä lähempänä.

Yksi nouto isolla metallikapulalla, ei huomautettavaa.

Lopuksi eteenmeno ilman maahankäskyä makupalapurkille joka oli valmiina. Suora ja vauhdikas eteneminen.