Kisat varkaudessa. Paikkahan on tuttu meille molemmille ja Lettu oli varsin hyvässä vireessä ekalla radalla. Rata oli profiilitaan helppo, lähinnä sellainen mitä treenautan omilla mölli- ja 1lk ryhmillä... Ihanneaika taisi olla kohtuullisen tiukka (ehkä em. syystä...). Kepeillä Lettu teki sen sisäänmenovirheen minkä arvelinkin sen tekevän (kepeille lähestyminen suljetusta kulmasta melkein 90, ja vaikka itse yritin mennä alta pois sohin koiran tokaan väliin). Kiellon jälkeen korjaus, jolloin koira pudotti kävelylle... tuloksena siis 5 ja yliaikaa n. 6 sekkaa. Pitänee tarkistaa vielä videolta, mutta luulen että aika olisi riittänyt ilman tuota kieltoa.

Toka rata olisin jo selvästi vaikeampi, suorastaan ihmettelin miten tuosta voi edes selvitä! Selvästi rauhallisemmin edettiin radalla kun oikein vedättämäänkään ei päässyt, ihan ok tempo kuitenkin. Sitten sain aikaiseksi kiellon renkaalle lähtemällä itse kääntymään ennen estettä ja koira oli jäljessä. No tässähän taas suorastaan pysähdyttiin. Kepeille meno ja itse kepit meni tällä radalla hyvin vaikka lähestyminen oli vielä vaikeampi (yli 90 suljettu kulma), otin kädellä koiran eka välistä vastaan. Tuloksena taas vitonen mutta yliaikaa kertyi jo yli 10 sekkaa.

Nyt täytyisi tehdä sellainen periaatepäätös että en ala korjailemaan kieltoja ollenkaan, koska koiran vauhti tyssää niissä niin totaalisesti. Toisaalta molemmilla radoilla Lettu lähti taas korjauksen jälkeen ihan reippaasti jatkamaan, tässä ollaan kehitytty. Tuloksellisesti kuitenkin on ihan sama saako 8,65 tai 14,22 tai hyl.