Vähän tottistelemassa Aholaidassa. Mukava sää, koiraa autosta ulos ottaessa räväkkää lampaanhännän vetoa.
Kävin läpi pk-tottiksen liikkeitä. Aloitin seuraamisella, jossa päähuomio pitkissä suorissa kuitenkin palkkaillen välillä lyhyistäkin pätkistä: Lettu teki vallan loistavia aloituksia! Pitkillä suorilla vire laski mutta seuraaminen säilyi silti teknisesti hyvänä, täyskäännökset olivat hyviä myös.

Seuraavaksi noutoja, noutokapulaa hakiessa seurautin koko ajan kuin myös esteeltä toiselle siirtyessä. Kapulana oma kiloinen. Tasamaanouto hyvä, samoin hyppynouto ja eka A-estenouto. Luovutusten kanssa pientä säätöä lähinnä omaa sähläämistä josta johtuen alkoi vähän varastamaan sivulle tulossa. Päätin sitten ottaa vielä pari korjaavaa noutoa A-esteellä... sillä seurauksella että annettuani kiipee-käskyn, unohdin antaa noutokäskyn. Ja tajusin sen siinä vaiheessa kun Lettu ilmeisestikin seisoskeli esteen takana kapula suussa aprikoiden tullako vaiko ei. Käskyllä se sitten alkoi kiivetä, muttei vauhditta päässytkään yli... menin sitten ottamaan sen vastaan esteen sivusta ja tein koko liikken uusiksi. Nyt ei ongelmia ja luovutuskin oli hyvä mistä mielettömät kehut!

Loppuun eteenmeno. Kentällä oli kauheasti niitä betonitörppöjä ja nehän on tuottaneet ongelmia eteenmenossa kun Lettu haluaa tarkastaa jokaisen. Tätä ongelmaa välttääkseni ja samalla sitä korjatakseni menin yhdessä koiran kanssa viemään namppapurkin kentän laitaan, siitä seurautus takaisin ja vihjeiden ja rituaalien jälkeen lähetys. Lettu vilkuili betonitötsiä ja laukkasi todella varovasti, ohi niistä kuitenkin. Toisella toistolla eteni vielä varovaisemmin, kolmannen lähetyksen tein sitten läheltä (noin keskeltä kenttää, etummaisten betonitötsien kohdalta) ja tämä mentiin sitten jo reippaalla laukalla. Sanomattakin lienee selvää etten ottanut yhtään maahankäskyä.

Lopuksi lärpyttelyä ja silittelyä.