Soittokunnan kentällä. Autosta ulos taas lampaanhäntäleikillä, ja Lettu taisteli oikein tosissaan - jälleen! Onpa mukavaa kun tästä on nyt tullut sille alkurutiini tottisteluun, helppo toetuttaa myös kokeissa.
Aloitin seuraamisella, nyt pääpaino lähdöissä ja alkumatkan hyvässä kontaktissa, palkkausta 15 - 20 askeleen päästä ja uusi perusasentoaloitus. Oikein mainittavan hyvää seuraamista, vaikka hetkittäin kuului ammuskelua ei tuo edes vilkaissut.
Yksi luoksetulo (jätin perusasentoon) joka oli suora ja nopea, pieni törmääminen mutta ei paha, eteenistuminenkin suora. Tästä lähtöpaikalle palatessa liikkeestä seisominenkin joka sekin oli SUORA, mikähän suoruuspäivä Letulla oli?
Loppuun vielä suora (!) ja napakka eteenmeno, nyt hidasti vasta pari metriä ennen purkkia (olin vienyt valmiiksi). En käskenyt maahan.
Vielä lampaanhäntäleikkiä mistä Lettu oli vähän ihmeissään kun yleensä syötellään nameja lopuksi (nyt olin niin haltioissani tuosta hyvästä eteenmenosta että syötin sille kaikki purkilla). Vähän Lettu vissiin on tottiksen jälkeen "kuormassa" kun hampaat napsahtelevat leikkiessä paljon enemmän, mutta aletaan silti tekemään tätä myös lopuksi.