Pitkästä aikaa Aholaidan kentällä pyörähtämässä, yksin (tai Askon kanssa siis). Tarkoituksena lähinnä pitää hauskaa ja ottaa yksi eteenmeno niiden betonitörppöjen seassa.

Otin noutoa vinyylikapulalla palkaten pallolla niin että koira saa lennosta pudottaa kapulan (siksi siis kevyt vinyyli ettei tiputa varpailleen). Välillä otin luovutusasentoon asti mutta heitin pallon ennen varsinaista luovutusta. Pallon kanssa on se ongelma että Lettu hidastelee odottaessaan pallon näköärsykettä, mutta hauskaa sillä silti on joten tuskin tästä nyt mitään haittaakaan on.

Eteenmenon alle tein liikkeestä maahanmenon josta juoksin itse eteenmenopalkkapurkille avaamaan sen (harakoiden takia piti olla kansi päällä) ja palasin sitten takaisin koiran viereen. Hyvin pysyi maassa vielä vaikka seisoin jo vieressä.

Sitten normaalit eteenmenorutiinit ja valmistelvassa osuudessa Lettu oli hyvin selvillä mitä tehdään, vähän vinkui, ja lähti tosi hyvin. Suunta oli kuitenkin kohti yhtä betonitörppöä joskin se oli siellä kentän päässä lähellä palkkapurkkia, ne ihan väärässä suunnassa olevat betonit ohitettiin nyt hienosti. Palkkapurkkikin löytyi ettei sitä tarvinnut kuitenkaan etsiä. Palkkana oli "vain" nappularuokaa, josta Lettu oli jokseenkin hämmentynyt ja odotti että tulen sen viereen ennenkuin alkoi syödä. Tämä oli tyhmää, täytyy "viitsiä" laittaa sille aina kissanruokaa tms. vaikka sitten tarjoilisikin oikean ruuan lisäksi.