Hankala pohjainen (hakkuujätettä ja mettäkoneen jälkiä) 150m jälki, vanhentui n. tunnin, kohtalainn tuuli. 6 kapulaa ja seitsemännen tilalla yllärinä pallo. Tiituspohjassa.

Aloitus janalta n. 5m, eka lähetyksellä Lettu teki vain pienen haahuiluympyrän josta kutsuin sen pois. Otin sen reilusti pois janan alusta ja tultiin ikäänkuin aloittamaan uudelleen. Mun täytyy olla huolellinen näissä lähetyksissä, sillä toisella kerralla kun itse kunnolla keskityin, se lähti janalle taas hyvin ja nosti jäljen vaikeuksitta!

Lettu teki hyvin töitä. Olin vähän piilotellut kapulioita risujen sekaan niin että ainakaan ne eivät näkynyt. Eka kapula kaivettiin oikein tassun kanssa esiin. Eka kulma meni kuin junassa, sitten tuli metsäkoneen jälki jota piti hieman tarkistaa, tässä kohden meni kakkoskapulasta ohi. Kaksi seuraavaa kapulaa taas nousivat hyvin, ja kaksi seuraavaa metsäkoneen jälkeä ylitettiin jo paljon varmemmin. Toka kulma myös varman tuntuisesti mutta kolmas joka kääntyi vastatuuleen oli vähän "pyöristynyt". Viides kapula jäi metsään, kuudes nousi. Kun tultiin pallolle, Lettu alkoi paikantaa sitä kuin kapulaa mutta kun huomasi sen olevan pallo, häntä alkoi heilua vimmatusti.

Olin taas melko tyytyväinen tähän jälkeen, nyt saatiin harjoiteltua näitä "polkujen" ylityksiä ja risukasatkaan eivät tuotaaneet ongelmia, Lettu kiipesi niistä yli siitä mistä jälkikin oli mennyt. Lyhyehkö jälki takasi sen että koira jaksoi tehdä töitä loppuun asti. Meillä oli varajälkikin tehtynä mutta tällä kertaa Hessu pääsi ajamaan sen :)