Killerillä agikentällä mölliagien jälkeen ->ei häiriötä juuri ollenkaan.
Aloitin sivulla rauhassa istumis-harjoituksella, tätä tulee aika harvoin treenattua ja Lettuhan alkaa mielellään "jumppaamaan" maahan-ylös-maahan jos ei mitään jatkokäskyä tule. Nyt yritin saada sen pysymään istumassa mahdollisimman pitkään ja sitten palkkailla välissä yllättäen, muutaman kerran ehti mennä maahan mutta aika hyvin silti onnistui. Jos se meni maate otin vain muutaman askeleen poispäin ja annoin uuden käskyn, tämä tuntui toimivan.

Seuraamisia sitten pitkät pätkät, pitkiä suoria kuitenkin palkaten siinä 15 askeleen kohdalla (noin), kaikkia käännöksiä ja samma på juosten. Oikein hyvältä tuntui, varsinkin juoksuosuudet on kyllä parantuneet huimasti, pystyn juoksemaan tosi reippaasti ja koira pysyy silti tiiviissä perusasennossa!

Lopuksi vielä luoksetuloja, väliin yksi palkkaus paikalla istumisesta (ehti jo nytkähdellä ennakoidessaan luoksetulokutsua) ja sitten vielä eteenperusasennon vahvistamista. Edessä istumiset tänään hyvin suorat, mutta tahtoo kääntyä sivulle ennen käskyä. Nyt siis sivulle siirtymiset vähiin ja edessäistumisen vahvistusta.

Lopuksi heittelin palloa ja muistin etten ollut leikittänyt lampaanhännällä aluksi ollenkaan :/