Aika aloitella pikkuhiljaa treenilua. Viime viikolla parinä päivänä tehtiin ihan ministi seuraamista kotipihassa, ja vaikka yritin ihan imuuttamistekniikkaa, eka kerta oli ihan kamalaa. Lettu ei ollut ollenkaan hengessä mukana, kulki vieressä vaan. Toisella kerralla alkoi jo vähän hoksata mistä oli kyse.

Eilen otin Letun kimppatokoihin. Treenin aiheena nouto, ryhmälle pohdittavaksi saataisko me sitä luovutusta vaihdettua laukalle. Tein ensin pitkähkön luoksetulon joka oli ihan ok, sitten nouto oli tarkoitus tehdä niin että heiton jälkeen siirryn koiran kanssa taaemmas mistä lähetys (pitkä matka). Vaan kun olin lähdössä siirtymään, unohdin käskyttää koiraa seuraamiseen ja se sinkaisi kohti kapulaa. Tässä en ollut tilanteen tasalla vaan kutsuin koiran pois ja palattiin alkuperäiseen suunnitelmaan. Nouto oli ihan ok, mutta palautus ravilla.

Kokeiltiin sitten laittaa ihan minikokoinen hyppy väliin. Lettu otti laukka-askeleen ennen ja jälkeen hypyn, muuten ravia, eli tämä konsti ei auta. Muuten nämäkin noudot ihan hyvät. Ideariihen tuloksena päätin kokeilla kapulan maasta nostamisia nopealla tempolla ja paljolla palkalla. Se saattaisi nimittäin auttaa siihenkin että Lettu ottaisi kapulan reippaammin suuhun. Kokeillaan!