Heti esineruudun perään jälki. Alunperin mun oli tarkoitus vanhentaa pidempään, mutta kun Asko nukkui päätin käyttää tilaisuuden hyväkseni. Jälki oli siis vain n. 25 min vanha, 150m pitkä, 15 metrin jana, kaksi kulmaa ja 7 kapulaa.

Janalle lähti hyvin mutta poimi jäljen vähän alta. Jäljesti koko ekan suoran jäljen vasemmalla puolen ja meni siinä ykköskepistä ohi. Ekassa kulmassa meni myös pitkäksi mutta huomattuaan sen korjasi oikeaan suuntaan ja kun pääsi jäljelle, alkoi heti tarkemmaksi. Loppujälki menkikin sitten hienosti, kaikki loput kapulat nousivat ja toka kulmakin tosi tarkasti.

Mua jäi vähän askarruttamaan tuo että kun Lettu laitetaan janalle, se lähtee kuono ylhäällä, eikä sitten osaa tarkentua vaikka poimiikin jäljen. Tein sitten ihan janatreenin, sellaisen että pari askelta janalta eteenpäin oli makupaloja askeleissa, sitten tyhjä pätkä ja taas makupaloja, vielä yksi tyhjä pätkä ja makupaloja ja lopussa kapula. Koska tihuutti vettä ei muurahaisistakaan ollut vaaraa.

Lettu lähti janalle hyvin ja huomattuaan jäljen tarkisti sitä pari askelta taaksepäin. Kun se sitten kääntyi oikeaan suuntaan, makupalat olivat siinä miltei heti ja se yllättyi silminnähden. Oli tosiaan vähän ihmeissään mutta söi, ja ne tyhjät pätkätkin menivät nyt tosi tiiviillä kuonolla. Kapulan ilmaisussa ei ollut myöskään mitään ongelmaa. Koko tämä jälki oli ehkä 15 metriä pitkä. Hieno treeni!

Nyt musta alkaa itsestäkin tuntua siltä että näissä harjoituksisa on (joskus) jotain tolkkua.