Liepeen ajoharjoitteluradan kentällä, yksin, kuinkas muuten. Vähän sateli vettä ja viikonlopun takia ei koneita tai autojakaan ollut paikalla.

Aluksi tein kapulan nosteluharjoituksia, nyt 400 grammasella puukapulalla. Letusta tämä alkaa olla kiva leikki. Sitten mun oli kokeiltava miten kokonainen nouto sujuu... no ehkä Lettu otti kapulan nanosekunnin nopeammin kuin yleensä, palkkasin pallolla kun se lähti tulemaan kohti. Sitten tämä tyhmäpää päätti toistaa saman harjoituksen, jolloin Lettu kyllä otti kapulan, mutta alkoi sitten hiipiä odottaen että pallo lentää. Otin tästä sen sitten vähän innostamalla ja kutsumalla luovutusasentoon ja palkkasin pallolla irrotuksesta.

Seuraamispätkiä sitten pallopalkalla. Nythän Lettu jo tiesi että mulla on pallo, joten heti ekasta pätkästä alkaen oli hyvin hengessä mukana. Sivuttaisväljyyttä oli vähemmän kuin eilen ja muutenkin tämä alkaa näyttää jo hyvältä :) kun nyt vaan osaisin olla tekemättä liikaa toistoja ja osaisin myös vaihdella pätkien pituutta.