Aholaidassa "ohiajaessa". Aluksi vähän leikittiin noutokapulalla, eli tein sellaisia harjoituksia millä Lettu opetettiin noutamaan: vauhdissa annoin letun ottaa kapulan kädestäni, sitten hetki liikettä yhdessä, asento ja luovutus. Nämä onnistui hyvin ja näytti siltä että letusta oli ihan hauskaa. Sitten tein yhden noudon jossa Lettu sai lähteä heti heitosta kapulan perään (ei siis slkuperusasentoa ollenkaan) mutta jälleen kerran se toi ravilla vaikka jopa kehuin sitä kovasti sen lähtiessä tuomaan. Tämä taitaa olla sellainen ikuisuusprojekti :(

Sitten tokon avo-kaket käyden palkkaamassa joka vaihdosta. Nou problem.

Lopuksi luoksetuloa pallopalkalla, välissä yksi pysähdys joka oli hieno. Enimmäkseen vapautuksia vauhdista, kerran vapautin juuri kun koira oli istumassa eteen, kerran vielä tästäkin vähän viivästyneesti. Ihan niin hyvät vauhdit ei olleet kun viimeksi, syyksi laitan Aholaidan kentän, joka sateesta johtuen oli taas liukas ja Lettu selvästi varoo siinä.

Toinenkin syy löytyi; Lettu vuotaa taas! Voihan kökkö että se ei nyt tunnu tulevan kuntoon! Nythän sillä on antibioottikuuri jo päällä, edessä lienee lääkkeen vaihto vahvempaan. Verikokeet otettiin ja kohtu ultrattiin, siellä ei näy mitään.