Soittokunnan kentällä, itsekseni Asko häiriönä. Tausta-ammuskelu tänään hyvin vähäistä.

Aloitin pk-kaaviomaisesti, mutta Lettu ennakoi heti eka suoralla pysähdystä - no onko ihmekään eilisten istumissulkeisten takia. Otin alun uusiksi ja sopivassa kohden palkkaamalla ja sitten kehumalla sain sen tekemään kokonaisen suoran hyvää seuraamista, näitä sitten useita toistoja. Väliin palkka pallolla jonka jälkeen uusi aloitus, välillä nakkipalkkaa vauhdissa. Vallan hyviä pätkiä, joskin täyskäännökset vajaita, muutama 90 käännös oli ihan jees.

Yksi liikkeestä istuminen sitten piti tehdä, eikä siinä ollut tänään mitään ongelmaa. Kehuin tästä kuitenkin valtavasti ja syöttelin nakkia.

Eteenmeno (olin vienyt palkkakipon etukäteen ihan kentän laitaan). Palkkakippoa ei näkynyt kun vasta muutamaa metriä ennen ja olin vähän huolissani löytääkö Lettu sitä. Mutta se juoksi niin suoraan että tuli ehkä 10 senttiä sivuun kiposta. Kaikin puolin onnistunut liike valmistelevineen kaikkineen!

Lopuksi otin telineet, molemmilla nouto pallolla. Hypyllä pidin varulta kaulapannasta kiinni kun pallo on kuitenkin aika vahva ärsyke, A-esteellä en pitänyt mutta annoin seuraa-käskyn juuri ennen heittoa. Kummassakaan ei mitään ongelmia ja luovutusasennotkin oli suorat vaikka leluilla en yleensä niitä vaadi.

Ihan loppuviimeksi otin pelastuskoirien telineitä: no putki, keinu ja liikkuva silta ei tuota ongelmia mutta tikapuut tuntuivat ylipääsemättömiltä. Parilla yrityskerralla Lettu "unohti" takajalkansa ja jouduin sen sitten nostamaan pois välistä. Viime kesänä se meni tämän ihan ok, onkohan tiineys heikentänyt takaosaa noin paljon, sekä lihasvoimaa että koordinaatiota?