Ladun Majalla, JATtiporukan tottistreenit. Alkuun paukuteltiin pyssyllä kaikille yhteisesti. Letun kanssa tein siinä seuraamista joka oli ihan mallikasta kuten se viime aikoina on ruukannut ollakin. Ekan paukauksen tullessa Lettu luimisti korviaan ja meni ihan aavistuksen matalammaksi, säilytti kontaktin kuitenkin ja jatkoi seuraamista. Palkkasin tästä lihapullalla jonka tietysti onnistuin kämmäämään maahan, ja sitä sieltä etsiskellessä tuli toinen paukku - ei reaktiota. Kolmaskin paukaus tuli kun olimme taas seuraamismoodissa ja siitäkään ei näkyvää muutosta koiraan.

Kumma kyllä itse olin sitä mieltä että nyt Letun täytyi paineistua tai alkaa pelätä tai jotain... nimittäin kun otimme sitten koiria yksitellen en osannut ollenkaan keskittyä koiraan vaan pudottelin lihapullia ja yritin kävellä Lettua karkuun. Yritin siis mennä henkilöryhmää. Pikkuhiljaa sain sitten koottua itseäni ja koiraa samaten, ja kun se sitten tuli hyvässä ryhdikkäässä seuraamisessa henkilöryhmään sisään, palkkasin sen pallolla eteenpäin (jonka onnistuin sitten heittämään erään auton alle).

No, kolmas kerta toden sanoo eli taas pienen autotauon jälkeen tulin yrittämään, ja nyt Lettu tekikin hienoa seuraamista ryhmässä. Vielä itse kävelin liian kovaa oikealle käännökset, mutta kun mulle tästä huomautettiin alkoi nekin sujua. Bueno!

Oikein kivat treenit ja jälleen on mukavaa kun on uusi porukka. Sitä katselee maailmaa paljon avoimemmin kun aina yksin tai samojen naamojen kanssa puurtaessa! Tämä ei tietenkään ole tarkoitettu moitteeksi vanhoille treenikavereille, kokemus lisää varmuutta... mutta vaihtelu piristää!