Hautovan kuuma, Koirakorven nurtsi pitkää ja täynnään heinäsirkkoja. Sen vuoksi tuli suunnitelmiin muutos, aikomani eteenmeno sai nyt jäädä ja tilalle estenoudot.

"Verryttely" nahkaisella hetsirätillä, yllättäen Lettu(kin) innostui tästä kovasti, mun täytyy vaan auttaa sitä pysymään kiinni kun sen puruote ei ole kovin luja.
Aluksi sitten seuraamista, niitä lähtösuoria palkaten pallolla. Nämä oli kaikki ihan loistavia! Montaa en tehnyt kun meni niin hienosti.

Sitten hyppynouto. Este oli korkeimmillaan (110?) ja eihän se ole Letulle tuottanut ongelmia mutta nythän tuotti. Se räpiköi miten kuten siitä yli ja takaisinpäin ei sitten päässytkään, vaan tipahti persuuksilleen (yritti siis kyllä). Sitten yritti muutaman kerran kiertää, minä ihan nätisti otin vastaan ja laitoin uudestaan (menohypyn hyppäsi joka kerta). Neljännellä kerralla menin sitten koiran kanssa toiselle puolelle ja kannustin sitä hyppyyn, näin saatiin onnistuminen. Positiivista tässä oli että Lettu ei todellakaan lannistunut eikä alkanut välttelemään kapulaa tai minua! Mutta kyllä se raukka on huonossa kunnossa :(

A-estenoudossa myös ongelmia takaisinpäin kiipeämisen kanssa, tarvitsi tähänkin kannustusta ja sittenkin veti itseään etutassuilla yli. En ottanut toistoja, selväähän se että tämä on vaikeaa kun ei ole kunnossa.

Lopuksi vielä yksi hieno seuraamispätkä, sitten autoon. Pienen tauon jälkeen vielä lampaanhäntäleikki.