Meidän tiistain tokoryhmähän lopetti (oli siis tarkoituskin treenata vain kesä) mutta tänään ns. yleisissä tokotreeneissä oli paikalla ydinporukka kesän ryhmästämme. Kiva! Muita ei sitten ollutkaan, mutta ehkä sade ja todella kylmä (pitkätkalsarit) keli verotti osallistujia.

Otettiin alkuun porukkapaikkamakuu, ja kuten arvelinkin, Lettu pyrki melko heti istumaan. Sitä selvästi paleli. Kuitenkin nyt se tiesi ettei saisi nousta, eikä ensimmäisen korjauksen jälkeen enää noussutkaan kokonaan istumaan vaan jäi silleen "vähänkohottaudun"-asentoon. Mennessämme takaisin kehuin koiraa kuitenkin, sehän oli yrittänyt kyllä, ja silittelin sitä maassa ja syöttelin nameja. Käskystä sivulle ja vapautus lelulle.

Sitten ruutua edestakas juoksuna. Lettu menee vauhdilla ruutuun, usein kyllä kiertää vasemman etumerkin edelleen. Parilla kerralla yritin saada sen sisomaan ruutuun, ekalla kerralla meni maahan ja toisella kerralla ehti tulla ruudun etupuolelle. Puhuttiinkin sitten KU:n kanssa että sitä teknistä ruutukäytöstä täytynee harjoitella taas lyhyemmällä matkalla ja pitää nämä edestakaisin pitkämatkatreenit vain vauhtitreeneinä.

Lopuksi otin seuraamista pitkän suoran edestakaisin. Kaksi lähtöyritystä otin uusiksi kun Letun katsekontakti vähän putosi, näissäkin kyllä lähti mukaan ihan hyvin. Muuten seuraaminen hyvää ja täpäkkää, täyskäännöskin ihan ok (missähän vaiheessa ne oikein on parantuneet :o). Palkka pallolla ja jälleen Lettu ei olisi halunnut mennä autoon vielä!

Letun palloilukuvia edellisviikkoiselta leiriltä löytyy täältä, ovat albumin viimeiset kuvat (16kpl). Onhan siellä myös Laki-jälkikasvukin useassa kuvassa, se ainoa pikkupentu :)