Koirakorvessa ihan ittekseen tai siis oikeasti Askon kanssa, joka tällä kertaa leikki itsekseen omia juttujaan.

Aloitin seuraamisella: muutama liikkeellelähtö, pallopalkka n. 15 askeleen jälkeen, sitten pitkä suora ja lihapullapalkka täyskäännöksessä, nopeuden vaihdokset ja suoran päässä taas pallopalkka. Eipä ollut moittimista, kaikki "osiot" meni hienosti.

Sitten luoksetuloja pari niin että palkkasin pallolla puolivälin jälkeen. Otin nämä nyt istumisesta ettei yhtään enää provosoida sitä maassaolo-ongelmaa. Näiden jälkeen yksi liikkeestä maahanmeno, jonka sitten palasin takaisin palkkaamaan. Kaikki nämä onnistu hyvin.

Sitten ne noudot/esteet. Tasamaanouto oli ihan hyvä. Ensimmäinen hyppynouto oli myös ehjä, enkä sitä tässä vaiheessa ottanutkaan uusiksi. Mutta A-estenouto...
Lettua ehkä jo vähän jänskättää tämä, kun siinä on ollut ongelmia viime aikoina. Eka heiton perään se varasti, mutta teki muuten ehjän suorituksen joten palkkasin sen ihan kunnolla. Sitten se yritti takaisintullessa kiertää, mutta pelkällä käskyllä se meni takaisin esteen taakse ja kiipesi. Se jopa älysi ottaa vauhtia vähän kauempaa! Sitten pari kertaa se varasti taas kapulan perään ja meni menosuunnan esteen ohi mutta takaisinpäin kiipesi. Lopuksi tein niin että heitin ja käskin koiran kiivetä, sitten juoksin sen mukana ja juoksutin sen takaisinpäin yli.

Tehtiin muita juttuja ja käytiin pois kentältäkin välillä, sitten tulin takaisin ja otin molemmat esteet kerran niin että hurjasti tsemppasin koiraa. Ilahduttavaa tässä kaikessa oli, että Lettu ei heittänyt hanskoja tiskiin, minkä se teki silloin joskus männä vuosina vastaavassa tilanteessa. Myös se, että se osaa itse hakea vauhtia kauempaa jos ajautuu esteen juureen oli hyvä huomio, voin näinollen kisoissakin antaa sille uuden estekäskyn jos se meinaa tulla ohi.

Eteenmeno tehtiin valmiille namipurkille, tässäkään ei moittimista, oli suora ja nopea.