Koirakorvessa lähinnä telineitä harjoittelemassa. Häiriönä Timppa ja Asko.

Alkuun pitkä suora seuraamista, joka oli varsin mainiota. Mainion täyskäännöksen jälkeen palkkasin pallolla, sitten seuraamista jatkaen makupalalla välillä palkkaen hakemaan noutokapulaa.

Hyppynouto: Lettu teki ensin hyvän menohypyn mutta kiersi takaisintulohypyn. Sitten menin vähän vastaan ja kutsuin hypyn yli takaisin, tämä onnistui. Seuraavalla yrityksellä Lettu varasti kapulan perään... neljäs tai viides yritys oli sitten ihan "kokonainen". Pitänee harjoitella tätä matalammalla hypyllä jotta saadaan rutiini takaisin, nyt hyppy oli sen 110 eli vähän ylikorkea.

A-nouto jossa samanmoisia ongelmia eli Lettu tuli parikin kertaa takaisintullessa esteen ohi. Voihan Grrr! No, nämähän ovat olleet hyvin vähällä harjoittelulla ja viime kertainen treeni taisi olla Letulle vähän ikäväkin kun sillä oli vielä se vatsa kipeä. Treeniä vaan nyt. Tällä kertaa onnistuneen (kolmas) suorituksen palkkasin vapauttamalla pallolle kun oli tullut esteeltä alas.

Tässä välissä sitten Timppa ja Asko tulivat heittelemään Letulle palloa eli se sai oikein kunnon välitunnin :) Lopuksi vielä eteenmeno etukäteen viedylle purkille. matka oli pitkä ja Lettu hidasti hieman siellä melko lopussa, muuten hyvä nopea ja suora eteenmeno, myös hyvä valmisteleva osuus.