Ensi viikonloppuna olemme menossa tokokokeeseen, ja sitä silmälläpitäen otin vähän liikkeitä. Olin yksi Koirakorvessa. Kävin ensin kentällä Lakin kanssa ja ammuskelin vähän, halusin nähdä onko ruudin hajulla vaikutusta Lettuun. Ei ollut. Se tuli kentälle ilmoisena ja aloitti seuraamistyöskentelyn heti hyvävireisenä.

Otin sitten liikkeestä seisomaan jäämisiä. Parilla eka kerralla Lettu meni istumaan, mutta tein sitten helpotetusti yhden ja sen jälkeen seisominen oli taas varma, tein myös niitä taakse siirtymisiä.

Luoksetulo, johon on viime aikoina lisätty reilusti vauhtia, piti saada vähän rauhallisemmaksi. Kutsuääni vähän matalampi, ja Lettu lähti tulemaan vieläkin lujaa. Annoin seisokäskyn vähän liian painokkaasti ja Lettu painui maahan. Toisella yrityksellä teki täydellisen pysähdyksen vaikka vauhtia oli edelleen hurjasti noin tokomittakaavassa ;) Pitää siis vaan luottaa koiraan! Nyt palkkasin tästä onnistuneesta pysähdyksestä pallolla, ja luulenpa että emme ota yhtään luoksetuloa ennen koetta, ainakaan siis pysäytyksellä.

Kakea sen verran että se ensimmäinen istumaannousu. Oli täpäkkä ja ryhdikäs.

Eipä siinä sitten muuta, kokeeseen vaan luottavaisin mielin :) Vähän ehkä palloseuraamista ja häiriöharjoittelua tälle viikolle, eipä juuri muuta.