Noukan nurtsilla (taas). Ruutu jälleen valmiina, mutta aloitin luoksetuloilla. Otin maasta luoksetuloja: eka kerralla seisomaan pysäytys, josta pallopalkka sivulle (pysähtyi hyvin). Toka kerralla myös seisomaan pysäytys mutta se vähän venyi, menin palkkaamaan namilla sinne seisomapaikkaan ja palasin takaisin lähtöruutuun. Kolmas kerta seisominen oli taas täpäkämpi, nyt myös loppumatka josta sitten pallopalkka taakse eteenistumisen jälkeen, tuli lujaa loppuun asti, suorastaan törmäsi. Sitten otinkin maasta lyhyttä matkaa, niinku sitä loppuosaa: ensin eteenistumaan sitten ohipalkaten. Molemmat tuli lujaa.

Ruutuun lähetyksiä sitten. Eka kerralla Lettu vähän vaelteli ruudussa, mutta sitten meni suoraan. Otin nyt lähetyksiä myös niin että siirryin itse sivuun lähettämään, näissä lettu oli vähän ihmeissään ja meinasi ensin tulla minun luokse, mutta toisella käskyllä sitten imi ruutuun. Yksi kokonainen liike jossa palkkasin pallolla kun tuli seuraamisasentoon. Yksi maahan jättö ja kutsu seuraamiseen. Nämä meni molemmat hyvin, vaikka otin sille pimeälle puolelle.

Tunnari: kaksi väärää kapulaa oli viety valmiiksi, oman vein rituaalien saattelemana. Taas oli liikaa vauhtia ja Lettu juoksi oman (joka siis oli lähin) yli ja otti väärän :(  Sitten tein pari toistoa niin että peitin sekä oman että väärän lehtien alle, nämä onnisuivat sitten hienosti!

Kakeja nyt suosiolla lähietäisyydellä. Muutamassa vaihdossa vähän teputti, näistä en palkannut mutta jatkoin, loppua kohden alkoi pysymään paikoillaan. kaikki vaihdot kolmeen kertaan, sekaisin, ei yhtään asentovirhettä!

Lopuksi vielä metallinouto pienellä kapulalla: ekalla kerralla varasti (taas), tokalla ei. kapulan ottaminen ihan ripeää ja tuonti niinkuin yleensäkin, reippaalla ravilla.