Tokotreeniä Noukan nurtsilla. Aloitin ruudulla. Letulla oli selvästikin hurjasti virtaa ja se karkasi ruutuun heti autolta :o tuossa vaiheessa se ei onneksi löytänyt makupala-alustaa, siinä olisi ollut namitkin valmiina mutta onneksi Asko juuri ajoi kuorma-autollaan siinä kohdassa.

Varsineinen treenikin meni vauhdikkaasti, Lettu pinkoi ruutuun todella voimakkaasti, ja kun makupalat olivat alustalla, se söi ne ja lähti sitten tulemaan minua kohti jolloin pysäytin sen seisomaan ja menin ruutuun palkkaamaan. Ruudussa ollessamme sitten heitin sille makupalan poispäin jotta sain ladattua makupala-alustan uudelleen, tämä onnistui ihan helposti. Vaihtelin lähetyssuuntaa. makupala-alusta oli nyt oikea-takaneljänneksessä mikä tosiaankin tuntuisi olevan se oikea paikka jotta Lettu menee sisään etumerkkien välistä.

Sitten otin kakea takapalkalla, maasta ylösnousu. Ensimmäinen ylösnousu oli hieno, siitä vapautus. Toinen samanlainen yritys sortui kun Asko meni liian lähelle Lettua: Letun keskittyminen herpaantui ja se nousi istumaan. Tästä jatkoin käskytystä maahan ja uudestaan seisomaan, nyt onnistui joskin vähän teputti. vapautin kuitenkin.

Seuraamisessa otin pitkästä aikaa enemmän askeleita sivuille ja taakse. Lettu tuppaa tulemaan näissä liian eteen, täytyy huomioida tämä ja palkata sitä korostetun taakse. Normiseuraaminen oli hyvää, joskin sitä sivuttaisväljyyttä turhan paljon.

Yksi liikkeestä seisominen joka meni eka käskyllä istumiseksi, toisella käskyllä pysähtyi hyvin.

Luoksetulo pysäytyksillä: seiso-käskyyn reagoi heti mutta kovassa vauhdissa se tuli pari mittaansa merkin ohi. Menin palkkaamaan ja jatkoin seuraavan pätkän: maahankäsky  menee läpi nopeammin ja Lettu meni maahan tasan merkille. Tästä vapautin heittelemällä nameja.