Viimeiset ryhmätreenit V-landialla. Lettu oli ihan hyvässä vedossa (verrattuna viimeviikkoiseen) ja siitä johtuen jouduttiin ottamaan treeni muutamaankin kertaan uusiksi... siitä huolimatta vire ei laskenut vaan radat mentiin reippaasti. Ongelmapaikkana edelleen näkymättömälle esteelle vienti, sitten itse kiirehdin parissa kohtaa vetäen koiran esteen ohi tai väärälle esteelle. Lettu kuitenkin meni sinne minne ohjasinkin, ja esteillä ei ollut ongelmia.

Pujottelutreeni eri suunnista lähestymisiä meni vähän käsille: sisäänmenot tuli kyllä oikein mutta kesken lopettamisia tuli useitakin. Kuitenkin kun tein sitten täyspitkän pujottelun suoralla lähestymisellä, Lettu meni oikein sisään ja pujotteli reippaasti loppuun asti. Itse täytyy olla tarkkana ja näköjään saan olla aika lähelläkin koiraa, mutta ryhti ylhäällä etten painosta ulos kepeistä. Tosi paljon otettiin näitä pujoja ja siis viimeinen oli paras :)

Toinen ratatreeni meni kerralla putkeen enkä sitä viitsinyt alkaa sitten hiomaankaan. Erityishuomio puomin alastulokontaktille: olin kaukana itse (putki välissä) eikä mitään ongelmia ollut, juoksukontaktit näyttävät olevan selvää pässin lihaa! Ensi viikolla ennen kisoja täytyy käydä ottamassa muutama makupala-alastulo.