Pitkästä aikaa Aholaidassa. Kenttä oli luminen (ei aurattu) ja vähän vetinenkin, mutta ei liukas.

Ekaksi ruutu koska täällä varikset varastavat aina makupalat eikä niitä voi siis jättää pitkäksi aikaa ruutuun. Meni hienosti, pontevasti Lettu eteni suoraan ruutuun.

Sitten seuraamista. Aluksi se oli vähän sellaista häilyvää, mutta sitten tein pätkän ihan imuuttaen ja sen jälkeen Lettu olikin tarkempi ja piti paremmin kontaktin. Tehtiin aika pitkästi, kaikkia variaatioita. Täyskäännöksissä tahtoi tulla väljäksi vaikka kuinka yritin tahdittaa käännöstä. Sivuaskeleet hyvät, samoin nopeuden vaihtelut, nyt hitaassakin pystyi pitämään paikkansa paremmin.

Luoksetulo: ensin lyhyeltä matkalta ja pysäytys maahan. Yllätyin jopa vähän kun Lettu menikin ekalla käskyllä heti maahan! Toisella toistolla pitkä matka ja pysäytys seisomaan siellä 1/4 matkassa. Pysähtyi hyvin. Vikaksi läpijuoksu, nyt Lettu lähtu tulemaan selvästi hitaammin ja lisäsi vauhtia lähemmäs tullessaan jollon palkkasin lennosta lihapalalla taakse heittäen.

Kake. Yksittäisiä vaihtoja n. 2 metristä, takapalkka ja rauhalliset kehut ennen vapautusta. Tämä meni upeesti, tein kaikki muut vaihdot paitsi istu-maa. kertaakaan ei teputtanut vaan takajalat pysyivät tarkasti paikallaan! Olen muuttanut seisomaannousun käsimerkin vähän toisen laiseksi ja tämä tuntuu toimivan.

Illalla vielä kotona lähikakeja, aika paljon maa-seiso-maa jumppaa joka kuitenkin sujui hyvin.