Noukan (märällä) nurtsilla tokotusläksyjä:

Ruutu: lähetyksiä kaukaa ja läheltä, tällä kertaa koko ajan ilman makupala-alustaa (eikä vieläkään niitä naruja) mutta Lettu meni joka kerta ruutuun sisälle, käskystä pysähtyi sinne. tein osan niin että kutsuin takaisin ja palkkasin, osan niin että menin ruutuun palkkaamaan. Vaihdoin myös lähetyssivua kerran. Eli ihan hyvin meni tänään tämä treeni :)

Luoksetulon seisominen, joita tein 3 kpl takapalkalla. Joka kerta lähti tulemaan laukalla vaikka siis tiesi että takapalkka on, mutta kerta kerralta pysähtyi nopeammin, kolmas oli siis jo suorastaan hieno! Kokonaista luoksetuloa en sitten ottanut, mutta eteenistumisia ja siitä perusasentoon siirtymisiä jonkun verran. Kun meinasi ennakoida perusasentoon siirtymistä, palkkailin sitä useamman kerran edessä. Asennot suoria ja tiiviitä.

Tunnari: makupalahajustettu oma kapula neljän valmiin väärän keskellä. Kova tuuli selvästi vaikeutti tehtävää, ja Lettu ensin vähän töni yhtä väärää, haisteli toista, sitten haisteli tarkasti omaa, otti sen suuhun, haisteli vielä yhtä väärää mutta lähti kuitenkin tuomaan sitä omaa (ei siis pudottanut sitä välillä). Hieno juttu!

Eipä muuta tällä kertaa, vallan tyytyväisenä lopetimme :)