Noukan nurtsilla ihan oikeassa vesisateessa eikä missään tihkussa. Ilma oli kuitenkin vuodenaikaan nähden lämmin. Valmistelin tekemällä ruudun, viemällä väärät tunnarikapulat ja vein myös hollille kolme metallikapulaa. Kun otin Lettua autosta, se rynnisti suoraan metallikapuloille - ja toi sieltä isoimman. No eihän siinä mitään, aloitettiin sillä sitten.

Aika paljon toistoja kaiken kokoisilla metalleilla, niissä on nyt coban-kääreet ja Lettu toikin niitä mielellään. Yhden kerran varasti heitosta, siihen sanoin ihan nätisti "seuraa" ja Lettu pakittikin sitten viereeni. Muuten ihan korrekteja noutoja kaikki. Yksi luovutus törkeän vino, tämän korjasin ottamalla pari taka-askelta.

Sitten seuraamista, nyt pelkkää kävelyvauhtia mutta kaikkia käännöksiä ja askeleita myös. Vähän oli turhaa sivuttaisväljyyttä, koitin sitä saada vähäisemmäksi ihan vaan palkkaamalla läheisemmistä hetkistä, ehkä se auttoikin tai sitten turha kohkaaminen vaan jäi pois kun tehtiin enempi.

Ruutu, se yksi pitkänmatkan lähetys, makupala-alusta. Ei moitittavaa.

Tunnari, nyt matkaa oli varmastikin 7 metriä ja lähetyksessä Lettu pysähtyi kesken menon ja katsoi minua. En puhunut mitään katselin vaan kapuloita, ja Lettu jatkoikin itse. Nuuhki kaikki väärät ja tuli vasta viimeisenä oman kohdalle, tämä oli aika hieno suoritus!

Lopuksi kakea, takapalkalla, yyksittäisiä nousuja ensin seisominen, sitten istuminen ja vielä seisominen. kaksi ekaa tosi buoenot, malttoi myös odottaa että kehuin ja sitten vasta vapautin. Kolmannella kerralla nousi seisomaan etupää edellä ja sen vuoksi otti tasapainoaskeleen vasemmalla takajalalla, mutta kelpuutin nyt tämänkin.