Noukan takanurtsilla. Oli satanut räntää ja nurmikko oli märkä ja paikoin lammikkoinenkin.

Ekaksi luoksetulo. Yritin ottaa molemmat pysähdykset, mutta tämä meni pieleen siksi, että lettu alkoi kierrellä niitä märkiä paikkoja. Seisomaan pysähtyi kyllä oikeaan paikkaan, mutta maahan ei halunnut mennä, ja luoksetulo oli muuten ihan P:stä. Otin muöhemmin saman kuivemmassa kohdassa, ja se menikin paremmin. Voisi kyllä seuraavalla kerralla laittaa takapalkan jotta seisominen olisi napakampi.

Ruutu. Yritin tehdä niin että ensin se makupala-alusta pitkällä matkalla, sitten lähimatkalta ilman alustaa. No niinhän siinä kävi että lettu alkoi kääntymään ennen käskyä eli ennen ruutua... toisaalta, mulla ei ollut nyt niitä naruja ruutumerkeissä, koira kyllä hahmottaisi asian paremmin niiden kanssa. Loppuun vielä yksi pitkä matka ilman makupala-alustaa (unohdin käyd laittamassa sen!) joskaan Lettu ei edes etsinyt alustaa, mutta käänty oikeanpuoleisen merkin ympäri ruudun viereen :( No, ei vaivuta epätoivoon (vielä) vaan tehdään tästä lähtien treenit aina narujen kanssa (menee kauppaan ostamaan vettähylkivää narua).

Seuraamista otin myös, päähuomiossa liikkeellelähdöt ja nopeuden vaihtelut. Oli paljon parempi kuin eilen, liekkö sitten itse keskityin paremmin kun ei ollut ketään puhumassa. Sivuhuomiona, se kärvistely on taas kokonaan kadonnut, ihan  yhtä äkkiä!

Tunnari: Yksi toisto, väärät vein etukäteen ja omaan sivelin namia (broiskua, Salme sanoi että aina pitäisi olla samaa namia eli nakkia, mutta kun ei ollut....). Tämä meni hienosti, Lettu nuuhki muutamaa kapulaa mutta otti sitten omansa. Toi vähän epävarman näköisenä mutta palkaksihan sitten sai paahtopaistia (niin, ei ollut sitä kissanruokaakaan, mutta hyvin tämäkin kelpasi).

Lopuksi kake, josta ei tullut yhtään mitään. takapalkalla yritin sitä istumaan nousua, tähän Lettu tarjoaa vaan ja ainoastaan seisomista koska se on sille näin opetettu *huoh*. Sitkeä yrittäminen palkitaan ja kolmannella kerralla Lettu istui.  Maa-seiso-maa-jumppaa sitten lähietäisyydeltä: teputtaa... tämänhän olen huomannut ennenkin, että paine kasvaa kun olen liian lähellä. Miten sitten saan ohjattua sen tarkaksi kauempaa? Kokeillaan tätä sisällä.