Vaihteeksi semmoinen agitreeni. V-landialla. Ennen treeniä kävimme Redin kanssa vähän kävelyllä, ja jo siinä lettu oli mielestäni vähän "nirppanokka" mm. pissasi keskelle tietä. Niinhän se sitten ekaan treeniin mennessämme lähti radalle hissutellen ja taisipa kieltäytyä hyppäämästäkin.

Tämänkertaisessa treenissä oli vielä meille vaikea tyhjään vienti-pyörityskuvio, ja oli miltei mahdotonta saada Lettua pysymään laukalla tuossa. Toki kaikki kommervenkit kokeiltiin, ja erityisesti nyt näkyi se, että minä en saa jättää Lettua ollenkaan selän taakse eikä se tuossa mielentilassa kestä vedätystä ollenkaan.

Treenistä jäi siis varsin tyhjä olo :( nyt pitäisi vaan miettiä mikä sen saa tuollaiselle mielelle. Eilen sekä tänä aamuna se oli vähän riidellyt Hessun kanssa, voisiko se vaikuttaa? Edellisestä hieronnasta on myös aika kauan, olisiko lihaksistossa jumeja? Verryttelylenkki oli vaisu, enkä saanut Lettua oikein innostumaan lelusta. Vaikka se haukkui edellisenä treenaavalle koiralle (Masi) musta se ei oikein nostanut agressiota niinkuin hyvä olisi.