Savusaunan pellolla. Hyvä sää.

Aloitus tunnarilla. Käytin maahan "unohtuneita" vanhoja kapuloita väärinä, ja omat oli kerran käytetyt, autosta, hyvin läskillä hajustetut. Eli varsinainen tunnistustehtävä ainakin oli helppo. Siksi otin kolme kertaa) eri paikossa ja/tai eri suunnasta). Jokainen yritys onnistui hienosti. Lettu kyllä nuuhki vääriäkin kapuloita. Tuli nyt ainakin vahvistusta oikealle toiminnalle.

Ruutu. Olin vienyt makupalat valmiiksi ruutuun mutta joku varis/harakka oli pistellyt ne poskeensa. Kun Lettu meni ruutuun, luulin että se alkaa syödä enkä antanut seiso-käskyä, niinpä se alkoi hiippailla epävarmana ja kun tajusin että makupalat olivat kadonneet, oli liian myöhäistä käskyttää. Tein sitten tämän jälkeen kolme harjoitusta muiden treenien lomassa (ei siis peräjälkeen) joista kaksi kertaa alustalla oli makupalat ja kerran ei, tällöin käskin seisomaan. kaikki onnistuivat hienosti.

Seuraamisessa tänään keskityttiin lähinnä askeleisiin ja paikalla käännöksiin. Lettu helposti hypähtelee näissä ja loppuperusasento tulee helposti liian eteen. Ei siis kauhean siistiä mutta toisaalta, se pitää koko ajan kontaktin ja siirtyy ripeästi.Omaa askellusta haittaa kun Lettu toisinaan seisoo mun varpailla. Koitin hakea sellaista rytmiä että ehdin saada jalkani alta pois ennenkuin Lettu jämähtää sen päälle. Tuohan on vanha ongelma mutta kun en oikein käsitä miten se onnistuu sen tekemään...

Kaketus. Kaikkia vaihtoja 1 tai 2 kerrallaan, etäisyytenä 7 - 9 metriä. Muutamassa seisomaan nousussa otti askeleen, mutta silloin mun käsky tuli taas liian iloisesti, mun täytyy olla enemmänkin masentuneen kuuloinen. Kyllä noita kehtaa jo kokeessa näyttää, kun etäisyys ei näemmä vaikuta etenemiseen.

Lopuksi heiteltiin palloa ja Lettuhan ei olisi millään halunnut lopettaa..