Omassa treeniryhmässä. RA oli tehnyt kaksi about radanpuolikasta, joista ensimmäinen sisälsi muutaman tiukemman haltuunoton mutta oli varsin "juostava" ja toinen olikin sitten siksapimpi.

Eka rata menikin varsin vauhdikkaasti, vähän hidastumista oli havaittavissa juuri noissa haltuunottokohdissa. Puhuttiinkin että mun kannattaisi käydä vaikka yksin ottamassa noita tiukkoja kohtia ihan muutaman esteen sarjoina, ja palkata pallolla lennosta heti kun Lettu ottaa muhun kontaktin tai kääntyy oikeaan suuntaan.

Toinen rata vaikutti hankalalta juuri tuon vauhdin ylläpitämisen kannalta. Vedin alkuun tiukkoihin kohtiin Mäkelöitä, mutta olin vähän myöhässä niinpä niissä tuli vähän arpomista. Kokonaisuutena kuitenkin ihan jees pyöritys - ei yhtään virhettä. Puomilla sitten Lettu loikkasi alastulolla sivuun. En oikein tiedä miksi. Otin puomin pari kertaa uudestaan ja se teki samalla tavalla. Kun otin sen toiseen suuntaan, meni ihan kunnolla juoksemalla loppuun asti. Jos menen yksintreenaamaan, täytynee vähän vahvistaa myös kontakteja.