Tauot ei sovi meille, jälleen se tuli todistettua. Lähestulkoon kaikki meni pieleen. Noukan parkkiksella, ja lunta oli satanut muutaman sentin.

Ensin ruutu, joka oli siis rakennettu valmiiksi. lettu lähti sinne hyvin, mutta suuntasi ruudun vasemmalle puolelle ja alkoi nuuhkia maata... sieltä sitten yhtäkkiä huomasi keskellä olleen makupala-alustan ja löysi perille. Mun oli pakko ottaa toinen kerta niin että lettu näki kun vein makupalat - ja kun jätin sen istumaan, se olikin noussut ylös. Toinen lähetys kuitenkin ok.

Nouto. Käytössä oli pitkästä aikaa 700 grammainen kapula (ollaan viime aikoina treenattu joko sillä pienellä tai sitten metallilla). Lettu varasti noutoon, sitten tuodessaan räkäisi kapulan vauhdista mun jalkoihin! Tuota se ei ole tehnyt varmaan ikinä ?! No, tästäkin kaksi toistoa ihan korrektisti ja oikein, lisäksi vielä luovutusasennon hiomista joka sujui vallan mainiosti.

Luoksetulo sitten. Tarkoitus oli pysäyttää seisomaan, mutta käskyn kuultuaan lettu ehkä hivenen hidasti, ja tuli loppuun asti. Pysähtymättä siis. Äh ja puh. Sitten kun yritin toistaa, en taas päässyt edes tarpeeksi kauas kun Lettu oli jo noussut seisomaan... sitten hiottiin sitä istumaan jäämistä. Lopulta sain tehtyä takapalkalla yhden loistavan pysäytyksen, joskin tässä tarvittiin kaksi luoksetulokäskyä ennenkuin Lettu lähti liikkeelle! Lähti kuitenkin laukalla sitten.

Seuraaminen oli kuitenkin ihan jees. Tein tänään pitkiä suoria, ja hyvin pysyi paikka ja kontakti.