Aina ei mene ihan putkeen, ei me sentäs täydellisiä (vielä) olla. Ensiksi lähti menemään pieleen kun Letun varpaat jäi kasvihuoneen keskikäytävän vesiputken ja kävelysillan väliin, ja samaan aikaan katolta valui kovalla suhinalla lumia. Tietysti se sitten yhdisti tuon äänen siihen että joku tarttuu varpaaseen...

Eka yrittämä radalla lähti kuitenkin varsin hyvällä tempolla liikkeelle. A:n jälkeen oli hyppy lähellä ulkoseinää ja siinä tuli ensimmäinen kompastuskivi, Lettu puolsi voimakkaasti seinästä sisäänpäin ja tuli hypyn ohi. Kun sitten vein sen "kädestä pitäen" hypylle, jäin jälkeen sitä seuranneessa hyppykuviossa, ja piti siirtää siinäkin puolenvaihto tapahtuvaksi "vaarallisesti" hypyn takana mäkelöillä. Ulkokulmassa otin ulkpuolelta vastaan valssilla, mikä oli liian painostava ja Lettu sujahti kulmasta esteiden välistä sisään. Tämä onnistui paremmin sokkokäännöksellä. Sitten olisi pitänyt joko takaaleikata tai tehdä esteen-takana-mäkelät ennen loppusuoraa, molemmissa vähän tökkimistä.

No, vein koiran välillä autoon ja otettiin uusi yrittämä. Nyt Lettu oli paljon vaisumpi ja ei halunnut mennä sinne hallin päähän missä jalkaan oli sattunut. Eli hyvässä vireessä se ei muistele noita pahoja asioita mutta kun vire laskee, ne muistuu taas mieleen... tämä sama ongelmahan meillä on tottiksessa ja koiran pehmeydestä se vaan johtuu. No, turha jäädä jauhamaan, seuraavalla kerralla taas paremmin!

Lisätreeneinä oli muutama pikapätkä keppejä, puomia ja jumppahyppysarja. Nämä meni kaikki ihan loistavasti.
1234578.jpg