Tulipas ihan vahingossa monen päivän laiskimus. No sisäkakea olen ottanut melkein joka päivä, mutta muuta ei... Sisäkaket onkin varsin hyvällä mallilla ja Lettu tekee niitä ihan tohkeissaan :)

Tänään sitten Noukan parkkikselle. Koska on tullut talvi, mulla oli toppatakki jonka johdosta liivi ei mahtunut kiinni, enkä sitten voinut ottaa seuraamista juuri ollenkaan koska liivin kulma tökötti lettua silmään koko ajan. Ei auta jatkossa kun palella jos mielii treenata!

No ruutu. Koska autoa ei ollut lähistöllä, tein ruudun letun nähden ja otettiin treenin eri vaiheissa kaikkiaan kolme kertaa pitkältä matkalta ja aina oli makupalatkin. Jokaikinen meni hyvin.

Sitten otin luoksetuloja ilman luoksetuloa, eli palasin palkkaamaan jättöpaikalle. Tällä kertaa Lettu ei aikonutkaan nousta (jätin sitä istumaan kylmyyden vuoksi) ja lopuksi otin yhden suoran luoksetulon. Se oli vähän hidas, pitänee ottaa pallokuuri jälleen.

Kakea kokeiltiin myös, mutta se oli selvästi huonompi kuin sisällä: seisomaan nousuissa otti molemmilla takajaloilla yhden askeleen. Tosin Asko pörräsi kuorma-autollaan ihan vieressä, voi olla että se häiritsi Lettua sen verran että kierrokset nousi. Seisomasta istumaan ok, maahan en ottanutkaan.