Uusi treenikaveri TT ja Killerillä oltiin. Hyytävän kylmä tuuli ja maa jäässä, ei letulle paras keli mutta jos ohjaaja muistaisi olla vaatimatta mahdottomia niin...

Aloitus kaveria hyödyntäen ruudulla. Ekana lähetys makupala-alustalle, sitten ilman makupalaa ja alustaa _kaukaa_, käsky seisomaan ja maahan sekä omat kävelyt vielä tähän päälle. Kylmyyden takia Lettu ei meinannut pysyä maassa joten kehuin kun se pysyi (kävellessäni) ja kävin kerran palkkaamassakin sen maahan, jos nousi käskin vaan uudestaan. Nousi siis puoli-istuvaan asentoon muutamiakin kertoja. Loppusivullekutsu mun vasemmalta puolelta, ok. Vielä kolmaskin lähetys ruutuun, nyt siellä taas oli makupalaalusta makupaloineen: tämä olikin hyvä sillä lettu selvästi hidasti ennen ruutua mutta kun meni kuitenkin, sai sieltä sitten palkan.

Tunnarissa vähän sähellystä: tehtiin ihan kisamaisesti siitä 10 metristä. Alku hyvin, Lettu haisteli kapuloita ja lähti tuomaan. Oltiin sovittu että TT sanoo n. puolivälissä onko tuomassa oikeaa, ja hän sanoikin että se on väärä! Otin kuitenkin luovutuksen, ja en tiedä mitä ajattelin, mutta aloin syötellä nameja koiralle. Sitten vasta katsoin kapulaa, ja olihan siinä ruksi...! Huh-huh, kaikki hyvin siis kaikinpuolin.

Vähän seuraamisia sitten. Liekö vieras ihminen jännityttänyt meitä molempia sillä seuraaminen ei todellakaan ollut parasta Lettua. Kyllä se piti paikkansa ja kulki reippaana, mutta vilkuili sivulle ja eteenpäin. Juoksupätkä oli hyvä. Askeleissa myös epätarkkuutta johtuen tuosta kontaktin katkeilusta.

Loppuun vielä pari luoksetuloa, joskin ensin piti vahvistaa monta kertaa istumaan jäämistä, Lettu kun meinasi nousta heti seisomaan kun jätin sen. Itse luoksetulot lötköt (ravilla) joten onneksi en ollut edes suunnitellut ottavani pysäytyksiä. Toisen palkkasin pallolla.