Haapaniemen pallokentällä lenkin jälkeen, oli jo pimeää mutta siellähän on ne ihanat valot. Lisäksi maa oli kuurassa ja siksi valkoinen.

Rakensin ruudun valmiiksi, mutta koska mun makupala-alusta näytti oikein loistavan valkeasta maasta päätinkin nyt kokeilla ilman sitä. Ennen ruutuun menoa kuitenkin vähän ihan perusseuraamista, joka aluksi näytti menevän hyvin, mutta sitten satuin potkaisemaan maahan pudonnutta raketinriekaletta ja Lettu luuli varmaan että heitin sille palkan. Sen jälkeen se sitten vilkuili muuallakin noita palasia kentällä. Mutta pääasia, eli into oli kohdallaan, ja ennen tuota häröä kontaktikin oli säilyvä myös kaikissa käännöksissä.

Ruutuun lähetys n. 15 metristä. Lähti lujaa ja suoraan, kun vilahti reunanauhan yli huusin seisokäskyn. Lettu ei reagoinut vaan alkoi nuuskia. Todella nopeasti huusin toisen käskyn johon Lettu havahtui ja kääntyi seisomaan katsoen minua Hienoa! Pitää vaan uskaltaa antaa se toinen käsky jos eka ei mene perille, eiköhän se kuulo siitä herkisty.

Sitten luoksetuloa. Laitoin pitkästä aikaa takapalkan. Eka kutsusta pelkkä seisomaan pysäytys ja vapautus palkalle. Toka kutsulla seisominen, kutsu ja maahanmeno, tästä vapautus. Ekalla seisomisella Lettu vähän "venyi", mutta tuo toinen oli kerrassaan upea. Takapalkka kyllä vähän hidastaa Lettua mutta vielä se kuitenkin pysyi laukalla. otin vielä kolmannen luoksetulon jossa myös takapalkka, mutta en pysäyttänyt vaan annoin juosta reilusti yli puolenvälin, sitten lähdin juoksemaan taaksepäin ja kun koira tuli, palkkasin namilla ja lähdettiin yhdessä hakemaan se takapalkka.

Lopuksi vielä kakea, joka oli viimeaikaisista yrityksistä ehdotomasti surkein. Lettu ei muka osannut istua ollenkaan, ja kun jätin sitä maahan, se oli noussut ylös ennenkuin ehdin edes yrittämäni 8 metrin päähän. Seisomaan nousut oli kyllä teknisesti hyviä mutta ei niistä pisteitä saa jos koira tekee niitä ominpäin *huoh*.

No, yrittänyttä ei laiteta. Lettu on ilmoitettu ensimmäiseen voittajaluokan tokokokeeseen :D