Letun kanssa treenasin Noukan nurtsilla, jossa kevyt, pinnasta jäätynyt lumipeite mutta ei sitten tippaakaan liukkautta. Letulle tuollainen pohja tuntuu sopivan, ainakin vauhdista päätellen :)

Ensiksi ruutu, jonka olin kasannut valmiiksi, makupala-alusta myös. Lettu meni tosi lujaa ja ihan viivasuoraan ruutuun, ei ihan heti hoksannut alustaa ja näytti siltä että odottaa multa käskyä, mutta sitten huomasikin alustan. Söi hätäisesti namit ja palasi yhtä lujaa mun luokse. Toisenkin lähetyksen tein, koska arvelin ettei se ollut syönyt kaikkia murusia, ja yhtä lujaa mentiin taas. Kun se nosti kuononsa herkuista huikkasin sille seiso-käskyn ja siihen Lettu sitten jäi seisomaan. Upeeta!

Luoksetulo ensin suorana, sitten seisomaan pysäytyksellä. Jätin Letun nyt seisomaan poistuessani, ettei tarvitse vääntää väärästä asennosta. Hyvin se siellä paikallaan oli. Molemmat luoksetulot olivat huomattavan suoria ja vauhdikkaita, vauhdista johtuen pysäytys oli vähän pitkä, mutta Lettu reagoi käskyyn kyllä heti. Hyvä niin.

Sitten vielä pikkupätkiä seuraamista, lähinnä liikkeellelähtöjä ja parit käännökset molempiin suuntiin. Vallan hienoa.

Kun kaikki meni niin hyvin, mun piti itse mennä pilaamaan fiilikset ottamalla vielä kakea - jota ei olla otettu sisällä moneen päivään. Niinhän Lettu sitten nousi istu-käskyllä seisomaan, ja minä jäin jankkaamaan ja Lettu hermostui ja alkoi teputtaa. Nih.