Kaketusta keittiössä. Tällä kertaa treenasin vasta iltaruuan jälkeen, ajattelin että täysi vatsa vähän rauhoittais koiraa (no jaa...). Takapalkka käytössä, possunläppää.

Aluksi tuttua "vain se yksi askel" ja alan olla tähän vallan tyytyväinen. Vaikka otin kokonaisen sarjankin, etenemää ei yhteensä tullut kuin puoli koiranmittaa. Etäisyyttä meillä oli nyt koko ajan se keittiön kulmasta-kulmaan, eli ehkä viisi - kuusi metriä? Otin tosi paljon toistoja koska ajattelin että Lettu saisi nyt rutiinia tähän, ja se teki asennot yhtä virhettä lukuunottamatta oikein. Yleensähän Lettu on alkanut teputtaa enemmän mitä kauemmin ollaan jatkettu mutta nyt ei... yht äkkiä se otti sellaisen bordercollie-asennon (tiedättehän, outo kyyryseisonta pää alhaalla ja silmä kovana) ja alkoi tehdä täydellisiä hissejä! En ollut uskoa silmiäni, ja siksi oli pakko toistaa varmaan neljä kertaa, joka kerta samalla tavalla, hissi seisomaannousu! Wau! Ehkä se sittenkin joskus voi oppia tämän oikein?

Otin myös paikkamakuun, josta Lettu lähti - ehkä se paljas possunläppä maassa oli vähän turhan suuri houkutin. Uudella yrityksellä en jättänyt sen ulottuville mitään palkkaa, ja hyvin pysyi ryhdikkäänä paikoillaan vaikka itse olin toisessa huoneessa ja juttelin Askon kanssa. Hyvä!

Lopuksi vielä edessä - perusasentoa muutama tulo ja sitten istumista siinä itsellä kädet sivuilla. Näissähän Lettu on usein ennakoinut sivulletuloa. Nyt ei.