Pitkästä aikaa ihan koirakentällä. Kenttä oli aika hyvässä kunnossa ja sääkin suosi, nollakeli.

Alkuun seuraamista, piitkään, piitkään piitkään. Lettu vähän vilkuili mutta muuten oli ihan ok, myös juoksussa ja hitaassa. Sitten niitä sivuaskeleita. Oikealle ja taakse meni ihan ok, mutta vasemmalle ei sitten millään... Lettu päätyi aina mun eteen poikittain. Melkein jo hermostuin, mutta sitte otin lihalärpykkeen oikein lepattamaan käteen ja pidin sitä vasenta kättä korostetusti takana niin johan rouvakoira älysi pysyä oikeassa paikassa.

Sitten otettiin pitkästä aikaa hyppynouto, ja jotta ei kaikkia liikkeitä tarvitse erikseen ottaa, otin sen metallikapulalla (keskikokoinen, kalju). Onneksi otin, sillä enhän mä olisi muistanut että mun pitää seistä keskellä estettä... nyt ensin seisoin niin että koira oli keskellä ja takaisintulessaan meinasi sitten kiertää! Uusintayrityksellä sitten tyylipuhdas suoritus. Lettu ei varmaan edes huomannut että kyseessä oli metallikapula. Este oli se matalampi pk-hyppy, oliskohan se lumineen nyt n. 70 senttiä.

Liikkeestä istuminen. Ekalla kerrallla palasin nopeasti takaisin palkkaamaan (teki siis oikein) ja uskaliaasti otin toisenkin, tehden nyt koko liikkeen. helpotus oli suuri kun kääntyessäni näin koiran istuvan. Tein myös taaksekävelyn, eihän siinä mitään ongelmaa ole.

Luoksetulo. Otin kaksi kertaa, taas istumisesta. Ekalla kerralla Lettu nousi kun Asko meni liian lähelle, otin tästä kuitenkin suoran luoksetulon ja se olikin hyvä: reipas laukka mutta ei liian kovaa vauhtia tokoa ajatellen. Toisella yrittämällä otin seisomaan pysähdyksen, ja käytin ääntä tosi rohkeasti, Lettu pysähtyikin heti hienosti. Vapautin tästä tulemaan luokseni, olin aidosti tyytyväinen :)

Kaketusta sitten. Kaksi kokonaista settiä, täydestä matkasta molemmat. Kierrokset nousi koko ajan, eka setissä Lettu eteni n. 30 senttiä mutta tokassa jo metrin. No, täytyy toivoa että olis kiltti tuomari siellä Siilinjärvellä ja ottaa vielä niitä maasto-avusteisia kakeja ennen koetta.

Ihan lopuksi leikittiin Riot-patskuilla ja ensin vähän vetoa, sitten kahden lelun leikkiä. Lettu tykkää tästä kuin hullu puurosta joten luulisin että sille jäi hyvä mieli :) ainakin mulle jäi!