Samanmoista kuin eilen, eli kakea ja perusasentoja. Vaikka tehtiin vasta ruuan jälkeen, Lettu oli aivan täpinöissään, ja sehän tietysti näkyi. Kakessa kokeilin nyt laittaa maton Letun tassujen alle, ja ensin tuumasin ettei tuo mitään vaikuttanut mutta ehkä Lettu sittenkin nousi vähän tukevammin kun harjoitusta toistettiin? Seurataan vielä.

Sivulletuloissa on myös ongelmana lattian liukkaus. Letu pyrkii istualleen mahdollisimman nopeasti ja sitten vielä hinaa takapuoltaan lähemmäs. Koitin nyt kuitenkin olla tarkkana että palkka tulee vasta kun koiran kylki on minun jalassani _kiinni_, jotenkin vaan tuntuu ettei Lettu ajatellut asiaa ollenkaan, kunhan kouhotti makupalojen perään.

Ihan huvikseni kokeilin miten alettais opettamaan merkille menoa. Merkkinä muovinen hautakynttilä ja ihan kädellä ohjustin koiran seisomaan sen ttaakse, käskynä "törppö". Ehkä Lettu vähän hahmottikin että palkka liittyy merkkiin ja seisomiseen, mutta ei sillä ainakaan vielä syntynyt ahaa-elämystä että olisi mennyt sinne merkin taakse ja kääntynyt mua kohti. No ei kai tuo ole edes ihme ettei heti parin toiston jälkeen osaa...

Sitten otin vielä ihan irrallisina asentoja istu maa seiso palkaten heittämällä makupalan. Lettu teki kaikki oikein ja tämä on sen mielestä hurjan kiva leikki :)