Laukaanhovin parkkiksella. Nyt oli kylmä tuuli mutta hyvä polanteinen pohja joten uskaltauduin ottamaan vauhtijuttuja taasen.

Ensiksi nouto, metallikapulalla ilman mitään kääreitä (keskikokoinen). Ekalla heitolla palkkasin heiton jälkeen ennen kuin lähetin noutamaan. Kapulalle mennessä vähän "maisteli" ennenkuin otti ja luovutuksessa vähän kalisutteli kapulaa, muuten ok. Toisella heitolla kapulaan tarttuminen jo paljon reippaampi, mutta sitten luovususasento vino (johtuen kuorma.autolla lähestyvästä Askosta). Muutama edessä kapulan pito vaan sitten ja muihin hommiin.

Luoksetuloa pallopalkalla: Pari ohiheittoa, sitten palkka eteenistumisesta ja lopuksi vielä ohiheitto. Vauhti kasvoi joka kerta. Yhden kerran nousi jättöpaikasta (istumisesta) mutta sitten pysyi oikein hyvin.

Ruutua lopuksi, makupala-alustan kanssa ja MM kävi lataamassa kun kutsuin letun pois, näin saatiin 3 toistoa sujuvasti. Kaikki menivätkin hyvin, keskeltä ruutuun. Vaihdoin lähetysssuuntaa mutta sekään ei hämännyt Leduusaa. Viimeinen lähetys tosi pitkältä matkalta. Vauhtia oli ihan mukavasti joka kerta, tosin on se mennyt lujempaakin mutta eihän tämä nopeuskilpailu ole.