Aholaidassa, PL:n kanssa. Tämä näillä näkymin oli viimeinen kerta kun saan "apuohjaajan" enne maanantaista koetta, joten tarkoitus oli sitten ottaa ruutu ja tunnari. Ja miten kävi?

Ensin tunnari. Käytössä oli uudet kapulat, mutta hajustin kyllä oman hyvin. Lettu ampaisi kapuloiden keskelle tuhatta ja sataa - ja otti sattumanvaraisen kapulan :( Useampikin väärä nostettiin, sitten selkeästi se alkoi haistella, ja toi heti oikean. Otettiin uusi yritys, ja taas sama juttu :( Nyt kuitenkin koirasta oli selvästi nähtävillä että se ei haistellut ollenkaan vaan otti vaan jotain, ja sitten kun se haisteli tiesi kyllä ettei vääriä oteta. No, olihan se melkoisen korkeassa vireessä kun tämä tehtiin heti autosta otettaessa mutta silti... vähänkös ketutti.

Sitten ruutu, PL vei palkat tässä välissä Letun näkemättä. Lettu meni hyvin ruutuun mutta vasemman tolpan vasemmalta puolelta:( Aargh! No ei siinä auttanut muu kuin kehua (ja repiä hiuksia päästä).

Kakessakin Lettu kävi hyberkierroksilla, ja etenemää tuli n. koiranmitta. Asennonvaihdot olivat kyllä nopeat, jos se nyt yhtään lohduttaa...

Ei muuta kuin soitellen sotahan. Huomenna on agikisat ja siellä tulee varmaan hierrettyä hieman seuraamista, muuta treeniä tuskin enää otan jos en sitten sunnuntaina kakea sisällä/kotona.