Tottistelemassa lumisella ajoharkkaradan kentällä. Onneksi kentän pohja on jo kuiva niin viimeisen vuorokauden aikana satanut räntä ja lumi ei ollut tehnyt kentästä ihan kauheaa niinkuin Aholaidan tai Killerin kentät...

Ekaksi luoksetulo, edelleen takapalkka. Ekalla kerralla seisomaan pysäytys joka ei ollut ihan niin terävä kuin takapalkalla yleensä, vapautin takapalkalle. Toisella kerralla tosi upea pysähdys, josta rauhalliset kehut ja uusi luoksetulo, nyt vapautus lelunheitolla mun taakse + yhdessä mentiin sitten pienen leikin jälkeen takapalkalle.

Sitten nouto: kiloinen kapula jolla yksi ihan niin hyvä nouto kuin Lettu pystyy, perusasentoineen kaikkineen. Ainoa virhe siis että tuo ravilla, mutta tätä asiaahan on puitu ja sille ei liene varsinaisesti tehtävissä mitään, joten poimitaan ne pisteet sitten näistä muista osa-alueista.

Ruutu. Jälleen luoksetulosuoraan nähden poikittain lähetys, nyt ei kuitenkaan edes vilkuillut sinne missä se takapalkka oli vaan meni suoraan ruutuun. Siellä makupala-alusta. kehuin sinne ja lähdin samalla kävelemään ja kutsuin seuraamaan. Tuli ensin väärälle puolelle mutta annoin uuden käskyn jolloin korjasi oikein. Otin kuitenkin uuden toiston heti perään, käyttäen ruudussa pelkkää seiso-käskyä: seisoi ihan paikallaan ja loppuosa oli nyt parempi. Välillä kun tehtiin muuta otin sitten ihan viimeiseksi vielä yhden ruudun jolloin kävin koiran nähden viemässä makupalat alustalle, mutta palasinkin lähettämään sivusta EVL-tyyliin. Eka käskyllä Lettu lähti, mutta pysähtyi sitten ja empi, annoin uuden käskyn jolloin meni suoraan ruutuun. Näitä voisi ottaa vaihteluksi aina silloin tällöin.

Sitten vielä seuraamista. Tässä näkyi nyt lumi ja loska, Lettu alkaa heti väljentyä kun on märkää. Kuitenkin kehumalla sain sen virettä vähän nousemaan ja seuraaminenkin oli sitten kivemman näköistä. Askeleet menivät hyvin. Hidas ja juoksu eivät poikenneet tavallisesta kävelystä elikkä vauhdilla ei tänään ollut väliä.

Tuossa luoksetulon jälkeen vähän leikitin vetoleikkiä Letun kanssa, hammas ei näytä vaivaavan. Tumma se on edelleen mutta ien on ihan normaalin näköinen.

Niin, mun oli tarkoitus ottaa kake mutta vissiin unohdin?