Illalla Killerillä, juuri tämä parkkipaikan kohta oli erinomaisen kuiva, muutenkin sää keväinen.

Aluksi metallinoutoa. letun hammas ei ole vaikuttanut enää kipeältä, ja siksi härkää sarvista. Ekakerralla Lettu otti kapulan heti, mutta pudotti sen sitten matkalla, nosti kuitenkin itse. Hyvä luovutus. Toisella heitolla kapula pyöri kuoppaan. No, vähän vaikeusastetta, tuumasin, ja lähetin Letun hakemaan. Se meni kuopalle ja nuuhki sinne, pyöri siinä ympärillä ja lopulta annettuani uuden käskyn se nosti kapulan laipasta! Laski sen maahan ja otti uuden kunnollisen otteen, ja toi nätisti. menin sitten katsomaan kuoppaa ja kas - se oli täynnä vettä! No hienosti rouvakoira taisteli kapulan sieltä sitten ylös!

Sitten seuraamista. Oli vähän sivuttaisväljä mutta perusasento pysähdyksissä oli nyt selvästi parempi koko ajan. Kaikki variaatiot, aika paljon juoksua. Hyvä kontakti.

Luoksetulo. laitoin takapalkan mutta otin läpijuoksuna. Tuli koko matkan laukalla mutta oli selvästi kuulolla josko pysäytyskäsky tulee. Ihan hyvä.

Kake. Matkaa kolme metriä. Istu-seiso. Seisomaan noustessa korjasi vasemman takajalan asentoa, palkkasin tästä, mutta jatkossa tämäkin täytyy saada pois. kaksi kertaa ihan identtisesti. Sitten puolentoista metrin matkalta seiso-istu. Istui eteenpäin. menin koiran viereen ja peruututin sen oikealle paikalle, sitten uusiksi metrin matkalta, tämä oli ok. Lopuksi vielä puolestatoista metristä pelkkä seisomaan nousu, tämä oli puhdas.. On tää he**tin vaikeaa!