Kotipihassa. Otin seuraamista keskittyen niihin pysähdyksiin ja loppuperusasentoihin, askeleita sivuille ja taakse ja käännöksiä paikalla niin että kädet pysyy paikallaan. Kävellessä tietysti heiluvat kädet. Ja kas kummaa, se perusasentokin korjaantui ihan silmissä! Eikä Lettu edes peruuttaessa loikkinut vaikka mulla oli nami kädessä, kun en sillä namilla huitonut sen kuonon edessä! Nyt tuli jo seuraamiseen pojo tai pari lisää!

Otin myös pari minuluoksetuloa niin että istutin edessä tovin, ja siitä sitten sivulle käsky ja palkka oli valmiina odottamassa siinä paikallaan olevassa kädessä. Eka kerralla Lettu jäi vinoon mutta korjasi sitten kun annoin uuden sivu-käskyn, toisella kerralla tuli jo halukkaasti vierelle.

Kakea, nöyrästi yhden metrin matkalta. Ensin istu - seiso, tämä täysin puhdas. Sitten piti ottaa seiso-istu mutta Lettupa otti askeleen toisella takajalalla ja sitähän ei nyt sitten enää hyväksytä... menin ihan nätisti asettamaan koiran takaisin aloituspisteeseen ja otin monta seiso-istu-seiso-istu vaihtoa putkeen. puhtaita!