Liepeen ajoharkkaradalla. Yksi tiekarhu lanaili kenttää, eipä muuta häiriötä.

Ensin seuraamista. Kaikin puolin aika hyvää, pari käännöstä kiirehdin itse ja kontakti katosi, mutta sen jälkeen pari hyvin onnistunuttakin. Peruutuksessa on nyt ongelma, Lettu ylivaroo ja poikittaa voimakkaasti ja jää loppuperusasennossa liian eteen. Vaan Salme ei olisi Salme jos ei tähänkin jotain lääkettä olisi löytynyt... otettiin peruutuksia miniaskelin ja palkkaus taas tarkalleen housunsaumasta. Näitä nyt treenataan.

Liikkeestä istuminen. Muuten hyvä, mutta liikkeellelähdössä koira oli huonossa kontaktissa. Kun sanon valmis, en saa unohtaa koiraa vaan pitää silloin juuri valmistautua alkavaan liikkeeseen.

Luoksetulo. tehtiin tokaan pysäytykseen asti. Loistava!

Ruutu oli rakennettu autojemme toiselle puolelle, eikä Lettu nähnyt sitä ennenkuin mentiin tekemään se. Silti se hyvin katseella etsi törpöt. Sitten minä mokasin. Sanoin Salmelle "valmis" ja käänsin päätäni eteenpäin - Lettu käsitti tämän lähtökäskyksi ja lähti, mutta tajusi samontein ettei se ollutkaan lähtökäsky. meni hämilleen, eikä oikein imenyt ruutuun eikä sitten totellut pysäytyskäskyä. Ei saatu tähän tänään oikein kunnollista suoritusta, mutta korjailtiin ottamalla lähietäisyydeltä palkka-alustalle ja takaisin juoksutusta, sitten vielä ihan kokonainenkin liike. Epävarmuus kuitenkin paistoi läpi. No, näitähän sattuu, en ole huolissani (vielä).

Noudot. Puunouto ja metalli hyvät. Tunnari täydellinen.

Ja sitten se kake. Olin jo kehunut Salmelle kuinka kissanruoka on tehnyt ihmeitä. No, ei se ihan niin helppoa ollut... toki edistyminen näkyi, mutta pientä teputusta oli vielä havaittavissa. Lisäksi nyt kokeiltiin sitä että palkka on kauempana eikä lettu näe sitä, eihän se kokeessakaan sitä näe, ja se vaikutti heti laskevasti takavetovoimaan. Nyt vaan kotona pitää saada paljon toistoja ja uskoa siihen että se herkkupalkka on siellä takana vaikka ärsykettä ei tulekaan.

Mukava treeni, innolla odotan lauantaista koetta, vaikka nyt muutama liike onkin vielä vähän kysymysmerkki.