Tottistaukoa siis 3 päivää alla. Noukan takanurtsilla olimme.

Aloitin luoksetuloilla: nyt oli takapalkka sekä molemmat pysäytysmerkit. Ekalla kerralla seisominen (hieno) ja maahanmeno, siitä vapautus takapalkalle. Toisella kerralla pelkkä maahanmeno, ja siitä taakse vapautus. Kolmannella kerralla suora luoksetulo ja palkka multa. Upeita olivat kaikki: Lettu laukkasi kaikki välit ja pysähdykset olivat teräviä. Takapalkkakin unohtui tuon viimesen jälkeen.

Ruutu oli rakennettu "luoksetulosuoran" viereen, elikkäs ne pysäytystörpöt ja takapalkka toimivat taas häiriöinä. Vaan ei ne Lettua häirinneet, suoraan ruutuun paineli ja lujaa. Palkka-alusta oli pienessä kupassa ettei varmasti nähnyt palkkaa ennen aikojaan :) Palkan syötyään taas seuraamaantulokutsu, nyt tuli aika hyvin - tosin helpommalle puolelle.


Nouto otettiin pelkästään paljaalla keskikokoisella metallikapulalla (mitä mun EI pitäänyt tehdä...). Eka heiton jälkeen palkkasin ja sitten vasta lähetin noutamaan. Hyvin Lettu toi mutta edessä istuessa ote oli tosi löysä. Otin sitten pelkkää luovutusasentoa muutamia kertoja, ja lopuksi taas koko liike. Nyt oli hyvä alusta loppuun.

Kake. Yllätyin. Lettu teki kolme seisomaannousua kaikki puhtaasti hissinä, ja maahanmenoistakin vain yhden "lakosi". Kasvatin etäisyyttäkin kolmeen metriin. Wau.

Seuraamiset olivat kyllä lötköjä. En nyt kuitenkaan jaksanut alkaa niihin paneutumaan, katsotaan tässä seuraavilla kerroilla.