Jälki Pönttövuoressa tunnelin länsipäässä. Matkaa oli vain parisataa metriä, mutta maasto sitäkin hankalampaa: heti janalla ojan ylitys, sitten märkää sammalta ja ylösnousseita juurakoita, hakkuuaukeaa ja risukkoa, lopussa kuivaa kangasmetsää. Vahetusta 45 min.

Jana oli vaikea. lettu kyllä hyvin suuntasi kohti kreppiä, mutta ei millään meinannut hypätä ojan yli vaan alkoi kulkea ojan vartta. Kolmannella lähettämöllä sitten meni yli, ja löysi hyvin jäljen ja lähti ajamaan todella intensiivisesti.

Alkujälki kun kulki hyväpohjaisessa metsässä, eka kulma käänty sitten kuivalle hakkuuaukealle. Tästä kulmasta Lettu meni aika reilusti yli, ja takaisin palatessaan harhautui ison juurakon väärälle puolelle, mutta tuli takaisin jäljelle heti kun se oli mahdollista. Sitten pahoissa risukoissa se myös ajautui pari kertaa jäljen sivuun mutta palasi aina tiukasti jäljen päälle. Se suorastaan taisteli jäljen läpi, olin siihen erittäin tyytyväinen! Kaikki kepit luonnollisesti ilmaistiin (7). Hyvä treeni ja hyvä koira!