Iltasella Noukan kentällä. Rakensin ruudun valmiiksi mutta aloitin seuraamisella.

Vaika yritin kävellä rennosti ja rauhallisesti, Lettu oli siltikin sivuttaisväljä ja matala kontakti. Paransi kyllä koko ajan mutta sellaista hienoa seuraamista en saanut tänään(kään) ulos. Mietinkin sitten pitäisikö mun palata treeneissä nami kädessä seuruuttamiseen, sehän on ainakin ennen toiminut? Sitten vaan kokeissa pitää muistaa etten saa alkaa hätäilemään enkä hoputtamaan.

Ruutu sitten, siellä oli valmiina nami-alusta. Ekalla lähetyksellä lettu peineli sinne, söi namit ja kutsuin pois. Tämä siis hienosti. Sitten jätin Letun istumaan ja kävin hakemassa alustan pois, tulin takaisin lähettämään. Lähti hyvin, mutta etumerkkien kohdalla alkoi jo kääntyä kun näki että palkkaa ei ole... käski seisomaan ja maahan, mutta valui jo puoliksi ulos ruudusta.

Otin sitten uudestaan makupala-alustan käyttöön ja ekalla kerralla annoin vaan käydä syömässä namit. Sitten lähetin tyhjälle alustalle: Lettu meni nuuskaisemaan, kääntyi ja kun käsin seisomaan ja maahan, totteli heti. Tästä sitten hillittömät kehut. Toinen kerta ihan samalla tavalla, uppeesti meni. Mietin sitten pitäisikö se namialusta siirtää takanauhalle. Olisihan ihan jees jos Lettu kävisi nuuskaisemassa takanauhaa, siinä jäisi hyvin aikaa käskeä se paikoilleen.