Salmen kanssa Killerillä. Ensi viikonlopun koetta silmälläpitäen käytiin läpi kaikki liikkeet - siitä huolimatta treenattiin varmaan ennätysnopeasti!

Heti alusta asti sain itselleni jotenkin "harmonisen" fiiliksen ja sen myötä seuraaminen olikin hienoa, hienompaa kuin piiiitkiin aikoihin. Ihan pitkän seuraamisen lopussa tuli muutama kontaktikatko mutta kokonaisuutena tosi loistavaa!

Liikkeestä istuminen perfect. Luoksetulossa annoin itse pysäytyskäskyt myöhässä, mutta koiran osalta liike oli hyvä. Tuli suoraan sivulle.

Ruutu. Eka yritys ilman palkkaa. Lettu meni varman oloisen ruutuun, kävi takanarulla ja tässä kohden annoin seiso-käskyn eikä se sitä kuunnellut. Kääntyi kyllä, jolloin annoin maahan-käskyn: tästä Lettu pysähtyi ja sitten uudella maahankäskyllä maahan. Kävin palkkaamassa ruutuun jonka jälkeen tehtiin liike loppuun, ei moitittavaa siinä. Vahvistuksena otettiin kaksi lähetystä palkalle. Lettu ei oikein hahmottanut missä palkka oli ja harmittavasti nuuskutteli siellä sitten. Täytyy tehdä näitä muutamia ennen koetta vielä.

Noudot. Hyppynouto ok, metallille eka heiton varasti. Toisella hyvä sekin.

Tunnarissa sitten takuttiin. Lettu nuuski kyllä kapuloita mutta toi silti väärän. Toisella yrittämällä oli taas ottamassa väärää mutta Salme meni opastamaan omalle. Sitten tehtiin monta toistoa lyhyeltä matkalta ja nämä sitten onnistuivatkin kaikki. Kertausta tarvitaan, tätä onkin treenattu tosi vähän verrattuna aikaisempaan, sillon otettiin joka päivä...!

kake lopuksi. Ei paha. tehtiin kaksi kokonaista sarjaa. Seisomasta maahanmenohan on vielä huono, mutta siitä huolimatta kokonaisetetnemää about puoli koiranmittaa - pitäisi riittää siis jonkinlaisiin pisteisiin. Kaikki vaihdot yhdellä käskyllä eikä mitään merkkejä että alkaisi ennakoida, kunhan en itse hätäile.